Tannlegeundersøkelse

En tannlegeundersøkelse er noe som burde gjøres minst én gang i året, uavhengig om du opplever plager eller ikke. Denne sjekken bidrar til en sunn munn og god tannhygiene, og kan forebygge behov for kostbare og ubehagelige behandlinger. Er det mer enn ett år siden sist? Da er du hjertelig velkommen hos oss!

Hva gjøres på tannlegeundersøkelse?

En undersøkelse hos tannlegen forebygger tannsykdommer, og avdekker små tannskader som kan repareres før de blir store og plagsomme. Ved en undersøkelse vil tannlegen se på:

  • Allmenn tannhelse
  • Kjeve, kjeveledd og -muskulatur
  • Bitt
  • Slimhinner
  • Tannkjøtt
  • Tenner

Når du kommer til oss for undersøkelse, vil vi foreta en skånsom og grundig sjekk. Vi tar røntgenbilder som finner ut av behovet for eventuell behandling. Det blir gjort en klinisk undersøkelse, og en enkel rens for tannstein og belegg, som sørger for å holde tennene og tannkjøttet friskt. I tillegg får du en anbefaling av hvordan du best kan ta vare på tennene dine videre. Skulle vi oppdage noe som bør tas til behandling, vil vi tilby deg time hos oss i nærmeste fremtid. 

Vi er veldig opptatt av at alle skal føle at det er trygt og komfortabelt å komme til oss. Om du har tannlegeskrekk og helst vil unngå den årlige sjekken, vil vi ta spesielt godt vare på deg. 

Pris på tannlegeundersøkelse

En førstegangsundersøkelse hos oss koster kun 395 kroner. Deretter koster de neste undersøkelsene 1 190 kroner. Se vår prisliste her. 

Som kunde hos oss kan du få fast innkallelse til tannsjekk årlig, så slipper du å tenke mer på det, og du vil ikke glemme den neste tannlegeundersøkelsen.