Tannbleking hos tannlege – få hvitere tenner!

Tannbleking blir mer og mer vanlig. Ettersom hvite tenner er attraktivt og gir et sunnere utseende, og prosessen nå er blitt både enkel og rimelig, er dette noe mange oppsøker tannlegen for.

Hvordan foregår tannbleking hos tannlegen?

De fleste som velger å bleke tenner gjør dette ved at det fremstilles en myk skinne som er individuelt tilpasset. Denne lages ved at det tas avtrykk av kjevene, og deretter lages en gipsmodell. På denne modellen støpes det en «gummiskinne». Denne skinnen brukes med en blekegel som fordeles innvendig. Skinnen kan man ha på noen timer om kvelden eller man kan sove med den gjennom natten. Blekemiddelet som benyttes hos oss er EU-godkjent. Mengden virkestoff er nøye regulert for å sikre at pasienten ikke skader tennene.

Mange vil i ettertid kunne oppleve at tennene blir noe sensitive og at de  kan ise en dag eller to etter behandlingen. Fargen vil også bruke noen dager på å «sette seg». I noen tilfeller ønsker pasienter å bleke i forkant av behandling med kroner eller fasetter. Dette fordi kroner og fasetter er permanente farger som ikke kan blekes i ettertid. Ønsker pasienten å forandre tennenes farge bør det derfor gjøres før en slik behandling.

Pris for tannbleking

Å bleke tennene hos oss koster 3800 kroner. Dette inkluderer en blekeskinne på over- og underkjeve, samt blekemiddel. 

Vi utfører alle typer behandlinger og har spesielt god erfaring med engstelige pasienter. Vi holder til på Ryen i moderne og hyggelige lokaler.

Ring oss på telefon: 21 42 24 12, bestill time eller fyll inn kontaktskjema, så kontakter vi deg.