Tannbleking

Tannbleking – Få hvitere tenner!

Tannbleking begynner å bli mer og mer vanlig. De fleste som velger å bleke tenner gjør dette ved at det fremstilles en myk skinne som er individuelt tilpasset. Denne lages ved at det tas avtrykk av kjevene og deretter lages en gipsmodell. På denne modellen støpes det en “gummiskinne”. Denne skinnen brukes med en blekegel som fordeles innvendig. Skinnen kan man ha på noen timer om kvelden eller man kan sove med den gjennom natten. Det blekemiddelet som benyttes hos oss er EU-godkjent. Mengden virkestoff er nøye regulert for å sikre at pasienten ikke skader tennene ved bleking med våre produkter.

Mange vil i ettertid kunne oppleve at tennene blir noe sensitive og at de  kan ise en dag eller to etter behandlingen. Fargen vil også bruke noen dager på å “sette seg”. I noen tilfeller ønsker pasienter å bleke i forkant av behandling med kroner eller fasetter. Dette fordi kroner og fasetter er permanente farger som ikke kan blekes i ettertid. Ønsker pasienten å forandre tennenes farge bør det derfor gjøres før en slik behandling.

Vi utfører alle typer behandlinger og har spesielt god erfaring med engstelige pasienter. Vi holder til på Ryen (Oslo) med moderne og hyggelige lokaler.

Ring oss på tlf: 21 42 24 12 eller fyll inn kontaktskjema så kontakter vi deg.